Nu har det blivit dags för årets viktigaste och roligaste tävling!
Borås Badmintons klubbmästerskap 2022 kommer att gå av stapeln den 7/5. Tävlingen kommer att spelas i Lundbyhallen och vi kommer att börja matchspelet 9.00 och fortsätta tills alla klubbmästare är korade.

I klubbmästerskapet vill och hoppas vi att alla klubbens medlemmar vill vara med och spela, ovavsett hur länge eller hur bra man är så är alla varmt välkomna att anmäla sig.
Anmälan sker till info@borasbadminton.se eller till sin tränare, anmälan senast 1/5.
Självklart är tävlingen helt gratis.

Prisutdelning kommer att ske efter att alla klasser är färdigspelade. Under prisutdelningen kommer vi att ge information om vad som kommer att hända framöver i klubben, tex planerade läger, tävlingar och nyheter gällande träningar framöver.
Vi kommer även att dela ut vårt mest ärofyllda vandringspris ”Årests Prestation”, vilket är ett pris till en ungdomspelare som visat framfötterna på tävling eller träning under säsongen.

Alla föräldrar och anhöriga är varmt välkomna att komma till mästerskapet för att heja på, lära känna oss tränare och ha en väldigt trevlig lördag tillsammans.

Vi kommer under dagen att grilla korv samt bjuda på fika. Vi skulle uppskatta om föräldrar vill baka en kaka till tävlingen, detta får gärna anmälas i förväg.

Varmt välkomna!

Kakor används. Går du in på sidan accepterar du det