Under helgen 19-20 februari arrangerades Knalleträffen i Borås.
Flera månader av inställda tävlingar bidrog till att många spelare och klubbar var taggade på att tävla igen, vilket resulterade i att nästan 200 spelare var på plats i Borås under helgen.

Borås Badminton hade flest antal spelare anmälda i tävlingen, hela 34 taggade var anmälda till tävlingen, vissa helt nya i tävlingssammanhang och vissa lite mer erfarna.

I tävlingens yngsta klass U11, hade vi två stycken Boråsare som var med och spelade.
Emanuel och Elin gjorde sina första tävlingar och gjorde fina insatser. Bäst lyckades Elin som tog sig till semifinal och var väldigt nära att ta sig till finalen, väldigt bra jobbat!

U13-klassen hade vi hela 13 stycken anmälda spelare blandat i dam och herr klassen. Här lyckades vi vinna helgens första guld genom Oskar Jansson. Oskar visade att han håller en väldigt hög nivå och att han är redo för att börja spela i högre nivåer framöver, stort grattis Oskar! I damklassen lyckades Isa-Li att ta sig till semifinal.

DamDubbel C vanns av Borås egna Amanda och Ebba Larsson

Amanda och Ebba Larsson spelade sin andra turnering och visade upp ett väldigt bra spel. Amanda vann mot 1:a seedad Noelle i gruppspelet men fick sedan känna sig besegrad i finalen mot samma spelare, grattis till ett fint silver. Amanda och Ebba spelade även dubbel tillsammans, där de lyckades vinna klassen!

I B-klassen hade Borås tre stycken par anmälda i mixedklassen. Bäst av dessa lyckades Martin Johansson tillsammans med Luba Kalaboukhova, som tog sig till söndagens semifinal där de fick känna sig besegrade av första seedade.

I A-klassen där Oliver, Jesper och Peter spelade i singelspelet, lyckades samtliga att ta sig till kvartsfinal som spelades under lördagskvällen. Oliver besegrade klubbkompisen Jesper och tog sig till finalen där det blev förlust mot David Häger, även Peter förlorade mot David i sin kvartsfinal.

I HDA tog sig Oliver och Peter till finalen där det blev vinst efter en väldigt jämn tre settare mot David Häger och Peter Baeza. I MDA lyckades Oliver tillsammans med Linköpings Matilda Forsell att ta sig till final och förlorade mot duktiga Maria Rönner och Mitch Maynard från Påvelund.

Totalt lyckades Borås Badminton att ta hem 10 medaljer under helgen, varav 3 guld, 4 silver och 3 brons. Väldigt roligt att klubben visade upp sin bästa sida och presterade väldigt väl!