Vi hoppas att alla har haft en väldigt fin sommar och att ni har hunnit njuta av det fina vädret och ledigheten! Nu är det äntligen dags för oss att dra igång badmintonsäsongen igen!
Säsongen drar igång igen den 22:e augusti!

Träning
Det kommer att vara lite ändringar i grupperingarna och tiderna till denna säsongen.
Anledningen till detta är dels att klubben fortsätter att öka, vi har många nya barn/ungdomar som vill börja spela, vilket vi tycker är väldigt roligt!
Vi kommer även att ha kvar vår duktiga tränare Putra Aditya Dwi, som kommer att vara tränare på fredagar. Vi har även en ny barntränare som heter Peter Sohlström, som har varit en väldigt duktig spelare/tränare tidigare.

Vi kommer som tidigare säsong att erbjuda ”öppen träning” på torsdagar, där alla barn/ungdomar i träningsgrupperna kan få komma och spela. Det kommer inte att vara någon planerad träning, dock kommer det att finnas en ansvarig ledare på plats.

På lördagar har vi ett ytterligare tillfälle att träna med vänner eller familj. Barn som spelar i träningsgrupper 1-5 har möjlighet att komma ner till hallen och spela med anhöriga från klockan 10-12, ingen bokning krävs. Seniorer, ungdomar och motionärer har möjlighet att spela mellan 12-14.

Säsongens grupper och tider kommer att se ut på följande sätt:

Grupper
Vi kommer att skicka ut mail till alla spelare med information om vilka som är med i de olika grupperna.
Om du mot förmodan inte fått något mail om detta i slutet av vecka 32, kontakta info@borasbadminton.se för mer information.

Årsmöte 2022
Vi vill passa på att påminna och bjuda in er till klubbens årsmöte den 22/9 19.00.
Vi kommer att hålla till i Annelundsvillan och vi kommer att bjuda på en riktig god middag.
Anmälan till årsmötet sker till info@borasbadminton.se.

Strängning av rack
Klubben erbjuder strängning/omsträngning av racketar för 150 :-.
För att få sitt rack omsträngat, ska man lämna racket i klubbrummet med namn och datum (även strängar och hårdhet, om man vet vad man vill ha). Detta ska betalas kontant till ansvarig tränare.

Tävling
För er som är sugna på att tävla under hösten, har vi satt upp en tävlingsplanering för de tävlingar som vi rekommenderar. Förutom dessa tävlingar kommer vi även att arrangera egna interna nybörjartävlingar, där man får möjlighet att testa på hur tävlingar går till.

Bra att veta om tävlingar är att det är indelat i olika ”nivåer”. Nivå 1 betyder att det är en nybörjartävling och är ett bra första steg när man ska börja tävla. Nivå 3 betyder att det är en nationell tävling och där behöver man ha spelat ett tag innan man spelar. Nivå 4 är seniorklass.
För mer info, prata med din ansvariga tränare.

Vi rekommenderar att ni spelar vår egna tävling ”Sten Johanssons minnestävling”, som går av stapeln den 29-30 oktober. Här kan alla ungdomar mellan 8 och 18 år vara med och tävla, oavsett hur länge man spelat eller hur duktig man är.

För att anmäla sig till en tävling, ska man kontakta ansvarig tränare eller info@borasbadminton.se.


VARMT VÄLKOMNA TILLBAKA TILL EN NY HÄRLIG SÄSONG!

Kakor används. Går du in på sidan accepterar du det