Vårterminen 2022 är på väg mot sitt slut och det är dags för oss att utvärdera ännu en färdigspelad säsong. Under vårterminen har klubben fortsatt utvecklats och fått ännu mera spelare i våra träningsgrupper. I skrivande stund har vi 120 spelare i våra träningsgrupper, vilket är en stor ökning från tidigare år, väldigt kul!

Sista träningarna för samtliga grupper kommer att vara den 28:e april och vi kommer att köra igång med alla grupper igen när skolorna börjar igen efter sommaren.
Klubben kommer dock att erbjuda samtliga medlemmar att få spela på onsdagar mellan 18-19, under detta passet kommer det inte vara någon tränare på plats, bollar och rack kommer finnas tillgängligt.
Den sista lördagsträningen kommer att vara den 30/5.

Träningsgrupperna som spelar på tisdagar med Putra kommer att fortsätta sin träning fram till midsommar, detta gäller även seniorgruppen på måndagar och torsdagar.

Klubben kommer även att anordnad två uppstartsläger innan vi kör igång igen efter sommaren, mer info om detta kommer vid säsongsavslutningen.

Tävlingsintresset har under våren varit väldigt stort, totalt har klubben skickat 46 spelare till olika tävlingar och seriespel under säsongen, så många tävlingsspelare har inte klubben haft på många år. Vi tycker att detta är väldigt roligt och tror att detta kommer leda till en positv effekt för både klubben och för våra spelare!

Vi vill påminna om vår säsongsavslutning och klubbmästerskap som vi kommer att annordna lördagen den 7e maj. För att få vara med i tävlingen ska en anmälan skickas till info@borasbadminton.se senast 1 maj. Dagen kommer att erbjuda roliga matcher, grillat, prisutdelning av klubbmästare och årets prestation samt information om kommande säsong av ordförande. Vi hoppas att alla vill vara med på detta, även om man inte vill spela, så är man varmt välkommen att spendera dagen med oss.

Kakor används. Går du in på sidan accepterar du det