God fortsättning och välkomna tillbaka till en ny spännande säsong!

Nya träningsgrupper och träningstider
Vi kommer att starta igång vårsäsongen måndagen den 10:e januari, med flera ändringar gällande grupper, tider och tränare. Vi kommer att testa ett nytt upplägg med grupper för att sedan utvärdera om det har varit positivt eller negativt för er medlemmar.

Borås Badminton har hyrt in en ny tränare vid namn Putra Aditya Dwi. Putra är en tidigare värdsklassspelare från Indonesien och har de senaste åren arbetat som tränare för diverse olika klubbar i Göteborg. Putra kommer att komma att vara tränare en dag i veckan hos oss och förhoppningsvis bidra till mycket ny kunskap, nya träningsformer och ökad badmintonglädje.

Vårsäsongens träningsgrupper och tider kommer att se ut på följande sätt:Kakor används. Går du in på sidan accepterar du det