Vi hoppas att alla har haft en mycket fin sommar och att ni är riktigt taggade på att äntligen börja med badmintonträningarna igen! 
Säsongen startar igen på måndag den 28:e augusti!

Träning
Borås Badminton har ett rejält intresse och till säsongstart har vi ca 20 nya spelare i olika åldrar som vill börja spela badminton!
Till säsongen är det en del ändringar gällande grupper, dagar och tider. Se schemat på grupper nedan.

Vi kommer att fortsätta med våran öppna träning på lördagar, där samtliga medlemmar får chansen att spela mellan 10:00-14:00. Här kommer vi som tidigare säsong alltid att ha en ledare på plats som tar närvaro och kan hjälpa till om det finns några funderingar.

Säsongens grupper och tider kommer att se ut på följande sätt:


Tävling
För er som är sugna på att tävla under hösten, har vi satt upp en tävlingsplanering för de tävlingar som vi rekommenderar. Förutom dessa tävlingar kommer vi även att arrangera egna interna nybörjartävlingar, där man får möjlighet att testa på hur tävlingar går till.

Bra att veta om tävlingar är att det är indelat i olika ”nivåer”. Nivå 1 betyder att det är en nybörjartävling och är ett bra första steg när man ska börja tävla. Nivå 3 betyder att det är en nationell tävling och där behöver man ha spelat ett tag innan man spelar. Nivå 4 är seniorklass.
För mer info, prata med din ansvariga tränare.

För att anmäla sig till en tävling, ska man kontakta ansvarig tränare eller info@borasbadminton.se.
Anmälan måste vara inne 14 dagar innan tävlingsstart, man måste även ha en tävlingslicens som tar 3-4 dagar att ansöka om. Detta görs av ansvarig tränare och behöver meddelas några dagar innan man anmäler sig till en tävling.

Det finns fler tävlingar på ” https://www.tavlingskalender-badminton.nu/”.


Årsmöte
Vi vill passa på att påminna och rekommendera att ni kommer till årsmötet som går av stapeln den 20/9 klockan 19:00 i Annelundsvillan.
Det kommer att bjudas på mycket god mat under kvällen.
Anmälan sker till info@borasbadminton.se
SGP BORÅS 27-29/10
I slutet av oktober har klubben fått uppdraget att anordna en av deltävlingarna i Swedish Grand Prix.
Under tillställningen kommer vi behöva att alla medlemmar (och föräldrar) ställer upp och hjälper till.
Så maila: sgp@borasbadminton.se och meddela att du gärna hjälper till eller tala om det för din tränare.

Kakor används. Går du in på sidan accepterar du det