Sommaruppehåll 2023

Nu är det lite sommarledigt från badmintonträningarna. Vi hoppas att ni alla får en mycket trevlig sommar och även passar på att spela lite badminton på stränderna!
Vi kommer att starta igång med seniorgruppen/tävlingsgruppen vecka 31 och sedan starta igång med all verksamhet vid skolstart, vecka 34. Mer information om grupper, tider och dagar kommer att förmedlas under början av augusti.

Vi kommer att inleda säsongen traditionsenligt med två stycken träningsläger!

Helgen 19-20 augusti kommer vi att anordna ett läger för våra barn/ungdomar där vi kommer att ha tränare från klubben. Mer information om detta läger kommer i slutet av juli. Se till att boka in denna helgen redan nu!

Helgen 26-27 augusti kommer vi att ha ett träningsläger för äldre ungdomar/seniorer där vi även kommer att bjuda in spelare från andra klubbar. Mer info om detta läger kommer även vid senare tillfälle.

Hoppas ni alla får en mycket fin sommar!

Kakor används. Går du in på sidan accepterar du det