Nu är det dags att köra igång vårterminen! Måndagen den 9:e januari körde vi igång med de första träningarna för säsongen. Nu är alla grupper igång!
Nytt för 2023 är att vi har adderat en ytterligare grupp, T6, vilket är en grupp för barn i åldrarna ca 2012-2016.

Intern tävling
Vi kommer att anordna vår första interna tävling, onsdagen den 8:e februari. Tävlingen kommer att fortgå mellan 17:00 och ca 19-20:00.
Här kan alla spelare som är med i T2,T3,T4 och T5 vara med i.
Anmälan sker till info@borasbadminton.se, SENAST måndag 4 februari.

Träning
Vi erbjuder alla medlemmar att träna på lördagar mellan 10:00-14:00. Vi har alltid en ansvarig ledare på plats som ser till att alla som är i hallen är medlemmar och hjälper till med rack/bollar osv.
Detta är ett bra tillfälle för er föräldrar att spela med era barn eller att ta med hela familjen på ett härligt lördagspass! Medlemsavgiften är på 200 :- per år och man är då beviljad att träna varje lördag under ett helt år! Vill man bli medlem, så är det bara att kontakta den ansvariga i hallen eller kontakta info@borasbadminton.se innan träningspasset.

Tävling i Göteborg
Söndagen den 26:e februari är det en barn/ungdomstävling i Göteborg, Påvelund.
Denna tävling hoppas vi att så många som möjligt kan följa med på. Oavsett om du aldrig tävlat innan, eller om du har tävlat mycket, så är detta en passande tävling. Klubben kommer att ha med flera coacher/ledare. Anmälan sker 2 veckor innan tävlingsdatum och sker till info@borasbadminton.se.

Avgifter
Vi kommer att börja skicka ut träningsavgifter till alla grupper under vecka 3. Dessa kommer att skickas ut via mail. För er nya spelare som börjar spela badminton 2023, så får man självklart prova på tre träningspass innan man bestämmer sig att man vill fortsätta och därmed betala träningsavgiften.

Hoppas alla är taggade för en ny säsong! Välkomna tillbaka!

Kakor används. Går du in på sidan accepterar du det