Nu i helgen var det tre tappra tjejer som spelade Kinnekulleblixten i Källby.
Maja som tillhör U13 klassen, samt Mi-Nova och Isa-Li som är U15 spelare, fick under denna helg hoppa upp och spela U17 på grund av få anmälda spelare.

Bäst gick det för Maja som gick till semifinal i dubbel tillsammans med Wilma Ekman (Kinnekulle) & kvartsfinal i singel. Grymt bra jobbat säger vi till Maja som lyckades väldigt bra trots att hon spelade två åldersklasser högre än vanligt.

Isa-Li och Mi-Nova mötte ett tufft motstånd i sina grupper och fick se sig besegrade. I dubbel med varandra, lyckades man nästan ta sig till semifinal då man förlorade med 21-18 22-20 i kvartsfinalen.

Det var lärorikt för tjejerna att spela mot äldre och mer erfarna spelare!

Kakor används. Går du in på sidan accepterar du det